AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nizip Seçmenine "Teþekkür Ziyareti" dolayýsýyla Ýlçeye geldi. Osmanlý Parký içerisinde düzenlenen "Teþekkür Ziyareti"nde Nizip halkýyla bir araya gelerek 9 Milletvekili çýkarmasýnda büyük katkýsý olan Nizipli seçmenlere teþekkür edildi.
Burada bir konuþma yapan AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Cuma Gündüz; "Biz iyiler ile beraber olmak ve çoluk çocuðumuzun daha iyi bir Türkiye de yaþamasý için siyaset yaptýk" dedi. Bundan dolayý gururlu ve mutlu olduðunu ifade eden Cuma Gündüz, bugün ilçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandýran tüm Milletvekillerimize teþekkür ederim" diye konuþtu.
AK Parti Ýl Baþkaný Ahmet Uzer ise konuþmasýnda, "12 Haziran seçimlerinden dolayý AK Parti Nizip Ýlçe Teþkilatýna ve tüm Niziplilere seçimde gösterdikleri gayretlerden dolayý teþekkür ederim" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, 60 günlük bir seçim çalýþmasý sonunda Nizip'teki tüm kardeþlerimizle birlik beraberlik içerinde hareket ederek gezdik. Güzel bir netice elde ederek, ilk defa Nizip'te bir siyasi parti iki tane milletvekili gönderme þansýný yakaladýk. Tabi bu baþarý bizlere destek veren tüm Nizipli kardeþlerimizin sayesinde olmuþtur. Seçimden önce nasýl çalýþtýysak bundan sonrada tüm milletvekili arkadaþlarýmýzla yoðun bir gayret içerinse gireceðiz diyen sarý bir zaman hayal olan ve yapýlamaz denilen icraatlarý hayata geçirdik. Bu çalýþma ve hizmetleri hep birlikte baþardýk, bundan sonrada hem birlikte halkýmýzýn destekleriyle daha iyi þeyler yapacaðýz" dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin ise Seçim sonrasý bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduðunu, seçimden elde edilen baþarýnýn eseri ise bizlere destek veren Nizip halký olduðunu vurguladý. "Benim için en deðerli þey Millet Meclisinde Milletvekili olmak deðil, Nizip halkýnýn gönlünde bir vekil olmaktýr" diyen Ali Þahin, bizlerin seçilmesinde ve meclise gönderilmesinde destek veren tüm Nizip halkýna teþekkür ederim" dedi.
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ise þöyle konuþtu. "12 Haziran seçimlerinden sonra Nizip halkýyla bir arada olmak bana mutluluk verdi. Þahsým ve milletvekili arkadaþlarým adýna, bizlere verilen desteklerden dolayý tüm Nizipli seçmenlere teþekkür ederim. Nizip, her zaman AK Partiye tam destek vermiþ ve her seçimde oylarýný artýrarak desteklerini esirgememiþlerdir. Ýþte bundan dolayý tüm Nizipli seçmenlerimize teþekkür ediyorum. Yapýlan seçim öncesi Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ile birlikte AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Cuma Gündüz'e, Ak Parti Nizip Ýlçe Teþkilatýna ve iþin özü tüm Nizip halkýna yapmýþ olduklarý öz veri çalýþmalarýndan dolayý teþekkür ediyorum" dedi
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan, AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik tarafýndan, 9 Milletvekilinin tanýtýmý yapýlarak programa son verildi.
Düzenlenen programa Nizip Belediye Baþkan Vekili Hüzeyin Özkaya, Ýl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Baþkanlarý, Köy ve Mahalle Muhtarlarý'nýn yaný sýra çok sayýda vatandaþ katýldý.
![]()