i
i
Konu Timuçin BAKIRCI tarafýndan (20.08.20 Saat 16:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Haklýsýnýz arkadaþým malesef Nizibimizde taþlar yerine tam oturuþmamýþ 3-5 fakire yiyecek giyecek dagýtmaktan öte geçemedik
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
i
Kuran kurslarý var, çok sýkýlýrsan Osmanlý Kafe var, ayrýca taziye evleri var, onlarý ziyeret ederek vaktini de geçirebilirsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
i
Ne dedim ki Nizip'te bulunan sosyal alanlarý yazdým, gençlerin gidip geleceði yerler bunlarla sýnýrlý.
ammi 49.5 sarsýntý ile tövbe etmessen bir daha edemesin bak uyarmadý deme hehheee
=) Müslüm abi doðru söylüyor bunlarýn yanýnda motorla milltetten küfür yiyebiliriz, caddelerde serrserilik yapabiliriz, gençlik nizipte bu halde ben sokakta yaþýtlarýmý görerek hepsinden utanýyorum....hiç yakýsmýyor
Sevgili Timuçýn ben ne zaman tv'de proðramlar izlesem doðu ve güneydoðu insanlarýnýn klasik þu söylemi beni hep kýzdýrmýþtýr" devlet bize yardým etsin abey" Ben Bursadayým 43 yaþýndayým ve geçen sene 276 saatlik Bursa büyükþehir belediyesi meslek edindirme GÝTAR kursunu bitirdim.Siz gençler haklýsýnýz. Nizip her geçen gün büyüyor gençler artýk daha eðimli daha akýllý ve ihtiyaçlarýda her geçen gün farklýlaþýyor,belediye veya halk eðitim merkezleri bünyesinde;resim müzik,halk oyunlarý,diksiyon kurslarý v.s v.s kurslar açýlmalý ve gençler buralara yönlendirilerek sosyalleþmelidir. Ama sizde bir þeyler yapýn, kamoyu oluþturun büyüklerinizi sýkýþtýrýn. Belediye baþkanýný millet vekillerini ziyaret edin gerekirse Baþbakana mektup yazýn...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bunu kinayi yazdýðýný biliyorum yeme beni
Kur-an kurslarý sosyal alanlar deðildir, ben müslümaným diyen ve Allaha inanan her müslümanýn rabbim bana ne diyor, kur-an aracýlýðýyla benimle ne konuþuyor deyip mutlaka anladýðý dilden okumasý gereken ve kurslara da gidip orijinal dilinden öðrenmesi gereken yerlerdir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
i
Konu Timuçin BAKIRCI tarafýndan (20.08.20 Saat 16:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Ammi gidiþiy mahmut can bu kadar sarsýntýya birde ara ara senin artçý sarsýntýlarýna nasýl dayansýn bazen kaçýrýyor böyle belli olmaz belkide bu sarsýntýlar ammiyi saglam laþtýrýr.
Evel allah çaký gibiyim, CHP falan umurumda deðil, hizmet görelim, Nizip için canýmýz feda.