![]()
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý ve Ali Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan tebrikleri kabul etti. Sonuçlarýn açýklanmasýnýn ardýndan Milletvekilleri Sarý ve Þahin ile Baþkan Akdoðan, AK Parti Ýlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gelen tebrikleri kabul ettiler. Çok sayýda AK Partilinin katýldýðý kutlamada Milletvekilleri Mehmet Sarý ve Ali Þahin ile birlikte Baþkan Akdoðan gelenlerle toklaþýp öpüþürken, birer konuþma yaparak, destek verenlere teþekkür ettiler.
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Ali Þahin ve Baþkan Akdoðan, vatandaþlara teþekkür ederek, "Sizler görevinizi yaptýnýz, bundan sonra görev bizim" diyerek, 12 Haziran genel Seçim sonuçlarýný deðerlendirdiler.
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan konuþmasýnda, "Vatandaþýmýzýn verdiði kararý saygýyla karþýlýyor, verdikleri desteklerden dolayý Nizipli Hemþerilerimize teþekkür ediyorum" diyerek sözlerine baþladý. Alýnan sonuçlarýn, beklenen sonuçlar olduðunu ifade eden Baþkan Akdoðan þunlarý söyledi.
Seçim çalýþmalarýmýz sýrasýnda bir taraftan seçmenlerimizle buluþurken bir taraftan siyaseti kirletmeye çalýþanlarla mücadele ettik. Nizip Ýlçe Halký kararlý duruþuyla bazýlarýna tarihi bir ders vermiþtir. Seçimlere katýlarak meþru zeminlerde demokrasinin gereðini yerine getirmeye çalýþarak bizlerle birlikte yarýþan bütün adaylara teþekkür ediyorum. Vatandaþ Nizip'te Türkiye'de istikrarý seçmiþtir. Seçim çalýþmalarý sýrasýnda verdiðimiz bütün sözlerin arkasýndayýz. Nizip'i örnek bir ilçe yapmak için, çalýþmalarýmýza kaldýðýmýz yerden devam edeceðiz. Seçim süresince destek veren baþta Nizipli hemþerilerim olmak üzere AK Parti Ýl Baþkanlýðýna, Nizip Ýlçe Baþkanlýðýna, Gençlik ve Kadýn Kollarýmýza, Ýl Genel Meclis Üyelerimize, gecesini gündüzüne katarak bizlerle çalýþma yürüten partili ve partisiz bütün vatandaþlarýmýza, ayrý ayrý teþekkür ediyorum" dedi.
![]()