2. Zeugma Zekâ Oyunlarý Yarýþmalarýnda Dereceye giren ilk üç öðrenciye, Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ödül verildi.
Gaziantep il genelinde Ortaöðretim Öðrencileri arasýnda düzenlenen ve sorularý Nizip Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Öðretmeni Ali Kýlýç tarafýndan hazýrlanan "2. Zeugma Zekâ Oyunlarý Yarýþmasý"nda dereceye giren öðrenciler, Kaymakamlýk Toplantý Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildi.
"2. Zeugma Zekâ Oyunlarý Yarýþmasý"nda 1. olan Özel Sanko Okulu Öðrencisi Ersel Hengirmen'e 1 adet Diz Üstü Bilgisayar, 2. olan Özel Seçkin Koleji ve Fen Lisesi Öðrencisi Feyzanur Özkaya'ya 1 adet Dijital Fotoðraf Makinesi ve 3. olan Seçkin Koleji ve Fen Lisesi öðrencisi Furkan Dabanyastý'ya'da 1 adet Mp 4 hediye edildi. Sorularý hazýrlayan Öðretmen Ali Kýlýç ve Sponsor firma Gümüþ Elektronik adýna Hasan Gümüþ ve destek firmalara birer Teþekkür Belgesi verildi.
Törende bir konuþma yapan Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, 7 Mayýs 2011 tarihinde düzenlenen "2. Zeugma Zekâ Yarýþmasý"na Gaziantep Ýl genelinden toplam 275 öðrenci katýldýðýný ve yarýþmada 10 soru sorulduðunu ifade etti. Abdullah Daðlý konuþmasýnýn ardýndan, yarýþmada dereceye giren öðrencileri tebrik ederek, emeði geçenleri kutladý.
![]()