![]()
AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarý Mehmet Sarý ve Ali Þahin seçim gezisi kapsamýnda Karkamýþ ve Karkamýþ Ýlçeye baðlý köyleri gezdiler.
AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarý Mehmet Sarý ve Ali Þahin 12 Haziran 2011 günü yapýlacak olan genel seçim çalýþmalarý kapsamýnda Karkamýþ Ýlçe ve Karkamýþ ilçeye baðlý Keleklioðlu, Gürçay, Yurtbaðý, Çakýroðlu ve Kirkiz köylerini ziyaret ederek seçmenlerle buluþtu.
Sevgi gösterileriyle karþýlanan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adaylarý Mehmet Sarý ve Ali Þahin birer konuþma yaptý.
Karkamýþ ilçesine ve ilçeye baðlý köylere çok büyük önem verdiðini dile getiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayý Mehmet Sarý, Karkamýþ Gaziantep için büyük önem taþýyor" dedi.
AK Parti Hükümetinin yaptýðý hizmetler konusuna deðinen Milletvekili Sarý þunlarý söyledi. "Gittiðimiz her yerde AK Parti'yi anlatýyor, hizmetlerimizi anlatýyoruz. Ýktidar olmamýzla birlikte Eðitim ve Saðlýk baþta olmak üzere, ulaþýmda büyük devrimler yaptýk ve daha birçok yenilik ve proje yapma gayreti içine girdik. Ýnanýyorum ki, yaptýðýmýz bu çalýþmalarda siz deðerli halkýmýzýn da büyük gayreti ve desteði vardýr. Sizlerin destek ve iradeleri doðrultusunda bir kez daha iktidara yürüyen AK Parti'ye desteklerinizi bekliyorum" diye konuþtu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili adayý Ali Þahin ise, Seçim gezilerine baþladýklarý günden bu yana Nizip Ýlçe genelinde olduðu gibi Karkamýþ Ýlçesi'nde de ayný ilgi ve alaka ile karþýlaþtýklarýný, bunun da sevindirici olduðunu dile getirdi.
Önemli bir ilçe konumunda olan Karkamýþ'ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduðunu söyleyen Milletvekili Adayý Ali Þahin sözlerini þöyle sürdürdü.
Ekip ruhu halinde çýktýðýmýz bu yolda sizlerden gelecek ilgi ve destek, bizim için çok önemli. Karkamýþ Ýlçesi'ni daha güzel noktaya getirmek için elimizden hep birlikte elimizden geleni yapacaðýz" dedi.
Seçim çalýþmalarý kapsamýnda düzenlenen Karkamýþ Ýlçe ve Ýlçeye baðlý köy gezisine, AK Parti Ýl Genel Meclis üyeleri Galip Ýnal, Ahmet Yakar ve beraberindeki heyet katýldý.
![]()
![]()