![]()
Ýl Özel Ýdaresi tarafýndan baþlatýlan Mobil Proje kapsamýnda, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nda çeþitli etkinlikler düzenlendi.
Etkinlikler çerçevesinde öðrencilere, eðitim konusunda seminer verildi, gezici týr ile Tiyatro Gösterimi yapýldý ve Saðlýk Sponsoru Pirimer Hastanesi Hekimleri tarafýndan, okulun tüm öðrencileri saðlýk taramasýndan geçirildi.
Yapýlan çalýþmalarý Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz, Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Pirimer Hastanesi Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Okul Müdürü Halil Kendirci ile birlikte yerinde inceledi.
Konu ile ilgili açýklama yapan Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz; Eðitim saðlýk ve içinde kültür boyutu olan bir proje hazýrladýklarýný, Mobil Proje kapsamýnda Gaziantep ve Ýlçelerinde gidilmeyen okul býrakmama kararýna vardýklarýný söyledi.
Cafer Yýlmaz sözlerine þöyle devam etti. "Mobil proje kapsamýnda biz çocuklarýn ayaðýna gidelim köylere ve bize ulaþamayan insanlara gidelim istedik ve bu projeyi hayata geçirdik. Proje sayesinde öðrencilerimize eðitim duyarlýlýðýný anlatacaðýz nasýl ders çalýþacaklarýný anlatacaðýz. Proje amaçlarýmýzdan biri olan saðlýk taramalarý desteklerini bizlerden esirgemeyen Pirimer Hastanesi tarafýndan yapýlmaktadýr. Yani bizim bu çalýþmamýzdaki amacýmýz Özel Ýdare olarak sadece Okul yapmak deðil, ilgili Kamu Kurumlarý ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte verilen eðitimi hýzlandýrmaktýr" dedi.
![]()
![]()