"Öðretmenin Sýnýrý Yok" Projesi adý altýnda gerçekleþen, Milli Eðitim Bakanlýðý iþbirliði içerisinde, ilköðretim düzeyinde görev yapan öðretmen, yönetici ve müfettiþlerin kiþisel ve mesleki geliþimlerine yönelik "Ýletiþim Becerileri, Sýnýf Yönetimi ve Ölçme-Deðerlendirme" baþlýklarý altýnda yüz yüze ve sanal ortamda hizmet içi eðitim faaliyetleri yoðun bir katýlýmla devam ediyor.

Konu hakkýnda bir açýklama yapan Uzman Öðretici Fatih Akdoðan, Proje kapsamýnda, 5 yýlda 100 bin öðretmen, yönetici ve müfettiþe yüz yüze eðitim verileceðini belirtti. .

Eðitim programlarýna ilköðretim düzeyindeki okullar tüm öðretmenleri ve yöneticileri ile birlikte gönüllülük esasýna dayanarak ücretsiz olarak katýlabileceklerini belirten Fatih Akdoðan, Eðitim programý temel olarak Cuma-Cumartesi-Pazar günleri yapýlacaðýný söyledi. Ýki buçuk günlük yüz yüze eðitimi ve sonrasýnda e- Kampus sanal öðrenme ortamýnda, bir sene boyunca sürdürülecek olan e-öðrenme eðitimini kapsadýðýný ifade eden Fatih Akdoðan; "e-Kampus ortamýnda mesleki uzmanlýk eðitimlerinin yanýsýra, kiþisel geliþim ve hobi eðitimleri de yer alýyor" dedi.

Nizip Ýlçesine baðlý tüm Ýlköðretim Okulu Öðretmenlerine yönelik olarak "Öðretmenin Sýnýrý Yok Projesi" semineri, bu hafta sonu Ali Alkan Ýlköðretim, Tatlýcak Ýlköðretim, Kocatepe Ýlköðretim, Mehmet Cemal Dikici Ýlköðretim, Müslüm Erdoðan Ýlköðretim ve Abdurrahman Alkan Ýlköðretim Okullarý Öðretmenlerine yönelik düzenlenen seminer, haziran ayýnda Nizip ilçesindeki tüm öðretmenlere yönelik düzenlenecek.