2.Zeugma spor þenliklerinde Kurumlar arasý Futbol müsabakasýnda Nizip Engeliler ve Volkan Grup arasýnda yapýlam mübaka sýrasýnda Nizipli iþadamýmýz ve Nizipin gururu Hayýrsevr iþadamýmýz Bilal çeker ardaþýmýzý yuhalama nehoþ olmýyan davranýlþlarýnda bulunmasý Nizipli dostlar arasýnda üzüntü yarattý. arkadaþlar spor barýþý ve kardeþi içinde eolmasý gerekirken...bazý nizipli dostlar bu görütü vermesi bu kýymetli DOSTUMUZU küstürdüne dolayý duyumlar aldýðmý Nizip için bazý hayýr iþlerini þimdilik askýya aldýgýný üzütüyle ögrendim.
Halbuki ne güzel barýþ ve dostlukla için müsabalarýn yapýldýgý tek bir ufak sorunun olmadýgý,sayýn kaymakam Yaþar KARADENÝZ ve sayýn Belediye BAÞKAINIMZIN HACI fevzi AKDOGANA'a ýÖZVERÝYLE DÜZENLENMÞ oldugu,baþta sonunda kadar var gücüyke destek verdikleri Nizipi komple içine aldýgý bu turnuvada, Nizip için güzel görüntüler vermiþti. sagolsun Gençlik ve spor Müdürümüz Ömer Yakar böyle turnuva en ufak gölge düþmesin diye tüm detaylarý düþünmüþtü. onlara ayrýca þahsým adýna teþekur ederim.
Böyle dostlara Nizip adýna sahip çýkmak onlara en güzel þekilde onurlandýrmak varken bir grup taraftarý nehoþ hareket yapmasýný kýnýyorum. Tüm Nizipli dostlarý adýna Bilal Çeker özür dliyorum.sakýn Nizip'e sýrtýna çevirme Nizipli kardeþlerin hepsi senin yanýnda....NÝZÝP ÝLÇESÝ DOSTLIGU GÜZELÝYLE NÝZÝP TÜM GÜZELÝYLE türkiye model ender bir ilçemizdir.