![]()
Ýlköðretim Okullarý 4. ve 5. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý finali yapýldý. Finalde Özel Afitab Ýlköðretim, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim, Atatürk Ýlköðretim ve Uluyatýr Ýlköðretim Okullarý kýyasýya yarýþtý.
Yarýþma sonunda; Özel Afitab Ýlköðretim Okulu birinci, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu ikinci, Uluyatýr Atatürk Ýlköðretim Okulu üçüncü ve Atatürk Ýlköðretim Okulu ise dördüncü oldu.
Birinci olan okula birer cumhuriyet altýný, ikinci olan okula birer yarým altýn, üçüncü ve dördüncü olan okullara da birer çeyrek altýn verilirken, yarýþmanýn Sponsoru olan Nizip Ticaret Borsasý'na da Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan bir Plaket takdim edildi. Plaketi Borsa adýna, Baþkan Sadettin Akýn aldý.
Özel Afitab Okulu'nun ödülü Kaymakam Yaþar Karadeniz, Adile Altýnbaþ Okulu'nun ödülü Ticaret Borsasý Baþkaný Sadettin Akýn ve Oda Eski Baþkaný Mustafa Altýnbaþ, Uluyatýr Ýlköðretim Okulu'nun ödülü Nizip Emniyet Amiri Ýsmet Küçük ve Saðlýk Grup Baþkaný Sibel Özkarabulut ve Atatürk Ýlköðretim Okulu'nun ödülü Nizip Ticaret Borsasý Baþkan vekili Ýbrahim Sarý ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Polat tarafýndan takdim edildi.
Bilgi Yarýþmasý Finali ve Ödül Töreni'ne; Kaymakam Yaþar Karadeniz, Emniyet Amiri Ýsmet Küçük, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ticaret Borsasý Baþkaný Sadettin Akýn, Baþkan vekili Ýbrahim Sarý, Saðlýk Grup Baþkaný Sibel Özkarabulut, Borsa eski Baþkaný Mustafa Altýnbaþ, Borsa Genel Sekreteri Abdulkadir Gözeyir, Milli Eðitim Þube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayýda Öðrenci katýldý.
![]()