Kurumlar arasý Futbol turnuvasýný Þampiyonu ............... Nizip Engelliler Derneði
Zeugma Spor Þenlikleri kapsamýnda Nizip Gençlik ve Spor Ýlçe Müdürlüðü tarafýndan organize edilen ve bu yýl 2.si düzenlenen "Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasý" sona erdi. Yapýlan karþýlaþmalar sonucunda Finale Kalan Nizip Engelliler Derneði ile Volkan Group karþý karþýya geldi. Çekiþmeli geçen karþýlaþmada maçýn ilk yarýsý 0-0 sonuçlanýrken ikinci yarýya hýzlý baþlayan taraf Nizip Engelliler Derneði oldu. Ýkinci yarýda attýðý iki nefis golle þampiyonluðunu ilan etti. Taraftarlarý tarafýndan sevinçle karþýlanarak omuzlara alýndýlar. Þampiyonluðunun ilan edilmesi ile birlikte saha þölen havasý büründü. Atýlan havai fiþekler ile görsel bir þov baþladý. Atýlan havai fiþeklerle taraftarýn da coþkusu doruða ulaþtý. Saha içine kadar giren taraftar davul zurna eþliðinde halaylar çektiler. Takým oyuncularý tek tek omuzlara alýnarak þampiyonluðunun tadýný taraftarý ile paylaþtýlar.
Þampiyonluk sevincini gazetemize anlatan Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ‘’ Bu büyük baþarýda emeði olan herkesi özellikle oyuncu ve taraftarýmýzý kutlarým. Bu baþarý Engellileri aþacaðýmýzýn bir göstergesidir. Bu þampiyonluk 10-16 Mayýs Engelliler Haftasýnýn yaklaþmasý nedeniyle ayrý bir anlam ifade etmiþtir. Ben buradan sizler aracýlýðý ile Þampiyonluðumuzu Tüm engelli kardeþlerime armaðan ediyorum ‘’ dedi
Turnuvanýn ikincisi Volkan Grup, Üçüncüsü Nizip Meslek Yüksek Okulu oldu. Maçta hiç kart almayarak turnuvanýn en centilmen takýmý ise Genç Elektrikçiler Derneði oldu Turnuvanýn gol kralý ise Milli Eðitim Müdürlüðünden Müslüm Hoca oldu.
Karþýlaþmaya Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, Volkan Group Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker, dernek baþkanlarý ve çok sayýda taraftar katýldý.