![]()
2010 -2011 Eðitim Öðretim Yýlý'nda yapýlan "Toplam Kalite Yönetimi Uygulamasý"nda, Ýl Deðerlendirme Kurulu tarafýndan yapýlan incelemeler sonucu, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Gaziantep Ýli'nin En Kaliteli 2. Okulu oldu.
Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu'nda bu amaçla saat 10.00'da Ödül Töreni yapýldý.
Kaymakam Yaþar Karadeniz ve Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt'un katýldýðý Ödül Töreni'nde bir konuþma yapan Kaymakam Karadeniz, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan ve ekibini kutlayarak baþarýlarýnýn devamýný diledi.
Milli Eðitim Müdürü Kurt ise Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu'nun, ilçemizin gururu haline gelen okullarýndan biri olduðunu belirterek, emeði geçenlere teþekkür etti.
Ödül Töreni'nde yapýlan konuþmalarýn ardýndan Okul Müdürü Uzunaslan baþta olmak üzere Okul Yönetimi ve Öðretmenlerine birer Teþekkür Belgesi takdim edildi.
Ödül Töreni sonrasý Kaymakam Karadeniz ve beraberindekiler, sýnýflarý gezerek öðrencilerle bir süre sohbet ettiler.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Okul Ýdarecileri ve Öðretmenleri günün önemine iliþkin hatýra fotoðrafýnda yer aldý.
![]()