Nizip ilçesinde dün geceden bu yana devam eden yaðýþ hayatý olumsuz etkiledi.
Devami...
Nizip ilçesinde dün geceden bu yana devam eden yaðýþ hayatý olumsuz etkiledi.
Devami...
Edinilen bilgiye göre gece etkili olan saðanak yaðmur sonrasýnda Karþýyaka Mahallesi'nin bazý bölgelerinde sel meydana geldi. Þiddetli bir þekilde yaðan yaðmur nedeniyle Cuma Aktaþ'a ait ahýrýn duvarlarý sel sularýna dayanamayarak çöktü. Sel sularýnýn içerisinde mahsur kalan büyükbaþ hayvanlar, sahibi tarafýndan çýkarýlarak baþka bir yere alýnýrken, ahýrda bulunan buðday, un ve samanlar da kullanýlamaz hale geldi.
Yaþanan olayý sabah saatlerinde hayvanlara yem vermeye kalktýðýnda gördüðünü belirten Cuma Aktaþ, gece uyumadan önce kontrol ettiðimizde bir þeyin olmadýðýný, ancak yaðmurun 3 saat süre ile aralýksýz yaðmasý nedeniyle hayvanlarýn içinde bulunduðu ahýrlarýn duvarlarýný yýktýðýný ifade ederek, yaþanan olaydan hayvan kaybýnýn olmadýðýný belirtti.
![]()
nrtmedya.com
NÝZÝP'TE AÞIRI YAÐIÞ AHIRIN DUVARINI YIKTI - Nizip ilçesinde dün geceden bu yana devam eden yaðýþ hayatý olumsuz etkiledi.
sondakika.com/haber-nizip-te-asiri-yagis-ahirin-duvarini-yikti...
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip Ýlçesi'nde gece aralýksýz yaðan yaðmur nedeniyle bir ahýrýn duvarý yýkýldý. Sel sularýnda mahsur kalan inekler güçlükle kurtarýldý. Nizip'te gece etkili olan saðanak yaðmurun ardýndan Karþýyaka Mahallesi'nin bazý bölgelerinde sel ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Güncel Gazete
Kaynak...
Gaziantep'te þiddetli yaðýþ nedeniyle ipekyolu ulaþýma kapandý. Mahsur kalan araçlar iþ makineleriyle kurtarýldý
Devami...
Yaðýþ olmaz þikayet ederiz yaðýþ olur sel basar önlem alýnmaz, bundan sonra Nizip bölgesinde yaðýþlar fazla olacak gibi, þimdiden önlemler alýnmalý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Geçmiþ olsun, Nizip sanýrým bu tarz ani yaðýþlara hazýr deðil.
Deme öyle, þimdi belediye çalýþmýyor diyecekler.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ben Nizipte deðilim ki nerden bileyim![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ama ben biliyorum.