![]()
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý kapsamýnda bugün Ýlçe Stadyumu'nda yapýlan etkinliklerin ardýnda Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nda "Resim ve El Ýþi Sergisi" açýlýþý yapýldý. Açýlýþý bu defa Mülki ve Ýdari Amirlerinin eþleri yaptý.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'in eþi Zehra Karadeniz ve Garnizon Komutaný Cem Çerkezoðlu'nun eþi Türkan Çerkezoðlu tarafýndan yapýlan açýlýþýn ardýndan, Resim Öðretmeni Ýlknur Kýlýçparlar tarafýndan organize edilen ve öðrenciler tarafýndan yapýlan "Resim ve El Ýþi" çalýþmalarý, katýlýmcýlar tarafýndan gezildi.
Yapýlan açýlýþýn ardýndan Türkiye Hokey Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan tarafýndan hokeyi ilçede aktif hale getirilmesinde ve ilçe adýna yapýlan müsabakalarda ön sýralarda adýný duyuran ve bu çalýþmalara öncülük eden Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt'a Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ve Halk Eðitim Merkez Müdiresi Suna Sertpolat'a birer Plaket takdimi yapýldý.
Ardýndan ise Hokey Ýl Temsilcisi Ali Koç ise Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Gençlik Spor Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar'a Hokeye desteklerinden dolayý birer Plaket verildi. Program okul tarafýndan hazýrlanan kokteyl ile son buldu.
![]()