Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan yapýlan Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarý ve Ödül Yönergesi doðrultusunda, Ýl Kalite Kurulu'nun yaptýðý deðerlendirme çalýþmalarý sonucu, 2010-2011 Eðitim-Öðretim yýlýnda, "Yýlýn Kaliteli Okulu, Kurumu" dalýnda, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Gaziantep'in En Kaliteli Kurumu-Okulu olurken, Yýlýn Kaliteli Ekip Deðerlendirmesi'nde ise Ýl Ýkincisi oldu. Elde edilen baþarý nedeniyle Okulun Konferans Salonunda düzenlenen Belge Töreni ile Okul Müdürü Halil Kendirci baþta olmak üzere, Okul Ýdareci ve Öðretmenleri, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan Teþekkür Belgesi ile ödüllendirildi. Belge takdiminde Kaymakam Karadeniz Okul Müdürü Halil Kendirci'ye, Okulu yaptýran Ýþ Adamý ve Nizipli Hayýrsever Bilal Çeker, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað ve Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise Okul Ýdarecilerine ve Okul Öðretmenlerine Teþekkür Belgelerini takdim etti. Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nun her geçen gün kendisini yenileyen, geliþtiren okullardan biri olduðunu ifade eden Kaymakam Karadeniz; "Son zamanlarda yapýlan iyi çalýþmalar, ilçemizin eðitime verdiði önemi bir kez daha gözler önüne sermiþtir" diyerek tüm ekibe teþekkür etti. Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise; "Elde edilen baþarýnýn ekip ruhuyla yapýlmasý okulda birlik ve beraberliðin en üst seviyede olduðunu gösteriyor. Baþarýlarýndan dolayý tüm Öðretmen ve Ýdarecilerimizi tebrik ediyorum" dedi .Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nun ilçe baþarýlarýnýn yaný sýra ilçe dýþýnda da adýný duyurmayý ve eðitim öðretim konusunda ekip ruhunun önemini gösteren çalýþmalar yaptýðýný söyleyen Nizipli Ýþadamý Bilal Çeker ise "Bu tablo karþýsýnda çok gurur duydum. Ben sizin emrinizdeyim her konuda yardým etmek için hazýrým" dedi.