10 Nisan 2011 Pazar günü gerçekleþtirilecek olan Türk Polis Teþkilatý'nýn 166. Kuruluþ Yýldönümü çerçevesinde Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ve Emniyet Mensuplarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'i makamýnda ziyaret etti. Kaymakamlýk makamýnda sona eren ziyaretin ardýndan Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan'ý ziyaret eden Emniyet Müdürü Kantar ve beraberindekiler, daha sonra hâkimler adýna Nizip Asliye Ceza
![]()
Mahkemesi Hâkimi Nurþen Gümüþ'ü, ardýndan Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlun ve son olarak Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ý ziyaret etti.
![]()
Türk Emniyet Teþkilatý ile ilgili Emniyet Müdürü Kantar ile günün anlam ve önemine deðinerek, Kaymakam Karadeniz ile bir süre sohbet etti. Burada bir açýklama yapan Kaymakam Karadeniz, Türk Polis Teþkilatý ile gurur duyduklarýný belirterek, Polisin 24 saat boyunca gecesini gündüzüne katarak, vatandaþlarýmýza hizmet ettiðini söyledi. Türk Polis Teþkilatý'nýn her geçen gün geliþtiðini ifade eden Kaymakam Karadeniz; "Polis Teþkilatý'nda görev yapan Emniyet personelimize güveniyor ve bu baþarýlarýnýn devamýný diliyorum" dedi.
![]()
Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan ise Nizip çok þanslý bir yer. Hedefimiz Nizip'i suçtan arýndýrarak rahat, huzurlu ve hiç bir suç iþlenmeyen tüm Türkiye'de örnek bir Ýlçe yapmak. Nizip, nüfusu ve kalkýnmasýyla birçok ilden daha ileride bir ilçemizdir. Adalet ve Emniyetin bir bütün olduðunu unutmamak gerekir. Türk Emniyet Teþkilatýný kutluyorum" dedi.
![]()
Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu ise Polis Teþkilatýnýn Kuruluþ Yýldönümünü kutladýðýný söyleyerek, ziyaretlerinden dolayý Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ve Polis Memurlarýna teþekkür etti.
![]()
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, polislerin varlýðý sayesinde vatandaþlarýmýzýn huzurlu bir yaþam sürdürdüðünü belirtti. Emniyet mensuplarýna ilçede asayiþ ve diðer konularda yapmýþ olduðu çalýþmalardan dolayý teþekkür eden Baþkan Akdoðan, bu arada görevi baþýnda þehit düþmüþ polislerimize de yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize de minnetlerimizi sunuyorum" þeklinde konuþtu.
![]()