Merhaba arkadaþlar zaman zaman ne kadar hoþgörülüde olsak yinede etrafýmýzda gördügümüz olumsuzluklar bizleri üzmektedir katýlýrmýsýnýz bilmiyorum,tanýdýgýmýz ve gýptayla baktýgýmýz bir insan bir kuruluþ bir kurum da olsa çok kýsa sürede iþleri bozuluyor iþleri bozulmasa huzuru bozuluyor nihayetinde bütün sistemlerde buna dinde dahil olmak kaydýyla var oluþ ve kuruluþ sebebi insanýn mutlulugu için degilmi,hal böyle olunca insan nedenini araþtýrmak ihtiyacý hissediyor iþte burasýný sizlerle paylaþmak istiyorum.tanýdýgýmýz bir iþverene baktýgýmýzda mal alýyor mal satýyor ama para kazanamadýgý gibi sinir sistemi hat sahfada bozulmuþ etrafýný ve kendisini seven herkesi kýrýp döktügü gibi bu olumsuzlugu evinede taþýyan birini görüyoruz iþte bu ve benzeri hadiselerde gördügümüz olumsuzluklarýn baþýnda karþýmýza çýkan tek proplem gibi görünen KURALSIZLIK. evet arkadaþlar kural olmayan hiçbir iþte baþarý saglanamadýgý gibi baþarýsýzlýk kaçýnýlmaz oluyor ve iþin daha da kötüsü verecegimizi gününde vermemegi alýþkanlýk haline getiriyoruz bu vesileyle hem alýþveriþ yaptýgýmýz kiþileri üzüyor hemde farkýnda olmadan kul hakkýna riayet etmemiþ oluyoruz akdini yerine getirmeyen kiþi yada kiþiler zamanla bunu alýþkanlýk haline getiriyorlar.dolayýsý ile hem iþimizde harama düþüyoruz kazancýmýzýn bereketi olmuyor hemde kiþiligimiz zayýflýyor buna baglý olarak toplumun düzenini ve yeni nesilin saglýgýný bozuyoruz bu konuyu açmaktaki amacým beraber tartýþalým istedim lütfen katýlýn saygýlarýmla.