Türkiye genelinde farklý Ýl ve Ýlçelerde özellikle kenar mahallede okuyan öðrencilere eðitim amaçlý kitap kampanyasý baþlatan Vatan Gazetesi'nin kitaplarý, Mehmet Cemal Dikici ilköðretim ve Namýk Kemal Ýlköðretim Okullarý'nda daðýtýldý. Mehmet Cemal Dikici Ýlköðretim Okulu'nda gerçekleþtirilen Kitap daðýtýmýna Okul Müdürü Bilal Yanýk, Fevkani Mahallesi Muhtarý Ýbrahim Halil Polat ve Vatan Gazetesi Yetkili Bayii Ahmet Toydemir katýldý. Daðýtýlan kitaplar öðrencilerin sevinmesine neden olurken, konu ile ilgili açýklama yapan Yaysat Bayii ve Vatan Gazetesi Nizip Yetkili Bayii Ahmet Toydemir, Vatan Gazetesi tarafýndan ilçemize gönderilen kitap ve eðitim setlerinin daðýtýmýna baþladýklarýný söyledi. 2 Okulda toplam olarak, 660 öðrenciye daðýtýmý yapýlacak olan kitap ve eðitim setlerinin, öðrencilerin eðitim basamaklarýný daha iyi çýkacaklarýna yardýmcý olacaðýna inandýðýný söyleyen Ahmet Toydemir, hayýrlý olmasýný temenni etti. Fevkani Mahallesi Muhtarý Ýbrahim Halil Polat ve Okul Müdürü Bilal Yanýk ise yapýlan daðýtýmlardan dolayý, Yaysat Bayii Ahmet Toydemir ve Vatan Gazetesi Genel Merkezi yetkililerine teþekkür ettiler.