Merhaba sevgili arkadaþlar biraz önce site içersinde gezinirken birçok arkadaþýmýn Gaziantep nizip arasý yolcu taþýyan minibüslerden ve sürücülerinden muzdarip olduklarý ve bu hususu dile getiren notlarýný okudum kendilerine tamamen katýlýyorum ancak yazýlanlarý noksan buluyorum.Bence bu esnaf arkadaþlarý teþhir ederken diger arkadaþlarýmýzý her meslekte oldugu gibi çürük elmalarý temizlememiz için daha duyarlý olmalarý ve olmamýz lazým örnegin menfi bir davranýþta bulunan þoför arkadaþý tarih saat ve plakasýyla ilgili yerlere hatta trafik þb.müdürlüklerine bildirmemiz gerekir.Konu açýlmýþken gelin hep beraber nizibi otuz kýrk yýl öncesine götürelim þaþýrmayýn arkadaþlar çok basit yapmamýz gereken sadece birer vatandaþ ama duyarlý vatandaþ olmak otomobilimizi götürdügümüz sanayiden dönüþümüzde otomobilimiz ayný arýzayý gösteriyorsa fýrýna gönderdigimiz yemek tepsisinin içersindeki yemegin yandýgýný görüyorsak terzimiz bize verdigi sözü yerine getirmiyorsa manavdan aldýgýmýz meyve zebzelerin evde bozuk çýktýgýný görüyorsak bunlara duyarlý vatandaþlar olarak ilgili yerlere bildirmemiz gerektigi gibi kendi aramýzdada bu çürük elmalarý teþhir ettigimizde inanýyorumki bunlar kendilerine çeki düzen vereceklerdir düþünmenizi rica ediyor neme lazýmcýlýktan vazgeçelim lütfen diyorum