Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekilliði için aday adaylýðýný açýklayan Mehmet Hanifi Tiryaki, Nizip Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Mehmet Hanifi Tiryaki'yi Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Anadolu Basýn Birliði Nizip Baþkaný Ýsmet Kýlýç ve Gazeteciler karþýladý."Aday adaylýðýmý siz hemþerilerimle paylaþmak için huzurlarýnýza geldim" diye konuþan Mehmet Hanifi Tiryaki, açýklamalarýna þöyle devam etti.Aday adaylýðýmýn hayýrlý bir karar olmasýný Rabbimden niyaz ediyorum, amacým Gaziantep'e en iyi þekilde hizmet etmek ve kalýcý izler býrakmaktýr. Bu yolda her zaman dün olduðu gibi bugün ve yarýn da siz halkýmýzýn desteðine ve dualarýna ihtiyacým olduðunu belirtmek istiyorum" dedi. Mehmet Hanifi Tiryaki; "Siyaset menfaat ve çýkarlar için deðil, ideal ve hizmet için yapýlýr. Siyaset gönül iþidir, bizim yaptýklarýmýz ortada. Siz hemþerilerimizin güvenine layýk olmak ve sizleri hiçbir zaman mahcup etmemek, dün olduðu gibi bugünde idealimdir. Tüm hemþerilerime teþekkür ediyor, saygý ve muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.
![]()