![]()
"Bu Benim Eserim" Projesi kapsamýnda; Matematik, Fen Projeleri kabul görülen Okul Öðretmen ve Öðrencilerine, ayrýca Slovakya'da yapýlan "Büyük Bayan Hokeyi Avrupa Þampiyon Kulüpler Kupasý Müsabakalarý"nda Türkiye'yi temsil eden ve Avrupa dördüncüsü olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü Hokey Takýmý'nýn baþarýlarýndan dolayý ödül töreni düzenlendi.
Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonu'nda düzenlenen Ödül Töreni'nde, projesi kabul edilen Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrenciler ödüllendirildi. Ýl Çalýþma Gurubu tarafýndan, ilçeler bazýnda kabul görülen ve onaylanan proje sayýsýnda, Nizip Ýlçesi yine en çok projeyle sesini duyurmayý baþardý. Bu kapsamda Gaziantep ilindeki toplam 571 Proje'nin 222'si, Nizip Ýlçesine ait olmakla beraber, bu projelerden 140 tanesi Fen alanýnda, 82'si ise Matematik alanýnda hazýrlandý. Ýlçe genelinde en fazla projesi geçen ve ilk üçe giren okullar ise þöyle sýralandý.
81 projeyle Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu birinci olurken, 23 projeyle Ali Alkan Ýlköðretim Okulu ikinci, 20 projeyle Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu üçüncü oldu. Ýlk üçe giren Okul Ýdarecilerine Plaket takdim edilirken, sýralamada yer alan Okul Ýdarecileri'ne, Projede yer alan Öðretmenlere birer Teþekkür Belgesi ve Projede yer alan Öðrencilere ise katýlýmcýlar tarafýndan birer Baþarý Belgesi takdim edildi.
Programa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Kaymakam Adayý Ýsmail Pendik, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Okul Ýdarecileri Öðretmen ve Öðrenciler katýldý.
![]()