![]()
Adalet ve Kalkýnma Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayý ve RTÜK eski Yönetim Kurulu Üyesi Þemsettin Gürpýnar, dün Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan'ý makamýnda ziyaret etti.
Aslen Nizipli olan Þemsettin Gürpýnar, yapýlan ziyaret dolayýsýyla yaptýðý açýklamada,
12 Haziran 2011 de yapýlacak olan Genel Seçimlerde, AKP'den Milletvekili Aday Adayý olmak için yola çýktýðýný söyleyerek, bu yolda kendisine destek veren Gaziantep ve Nizipli hemþerilerime teþekkür ettiðini ifade etti. Ekmeðini yiyip suyunu içtiðim AK Parti çatýsý altýnda hizmet etmekten büyük mutluluk duyacaðýný kaydeden Þemsettin Gürpýnar sözlerine þöyle devam etti.
AK Parti'nin ve Genel Baþkanýmýz Sayýn Recep Tayip Erdoðan'ýn ilkeleri, hedefleri, duruþu ve Türkiye Sevdasý, benim siyaset prensiplerimin temelini oluþturmaktadýr. Aday Adaylýðýmýn, Gaziantep ve Nizip' e hayýrlý olmasýný diliyor, aday olabilmemiz için AK Parti Ýl Baþkanlýðý tarafýndan 19 Mart 2011 Cumartesi günü, Gaziantep'te Þato Toplantý Salonu'nda saat 09.00'da yapýlacak olan temayül yoklamasýna katýlacak olan üyelerin desteklerini bekliyorum" diyerek sözlerini tamamladý.
![]()