![]()
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ yapýlacak olan Genel Seçimlerde CHP'den Gaziantep Milletvekilliðine Aday Adayý olmak için, 19 yýldan bu yana hizmet verdiði Nizip Ticaret Odasý'ndan istifa ederek son Meclis Toplantýsýna katýldý. Abdullah Altýnbaþ 1992 yýlýnda Nizip Ticaret Odasý Meclis Üyeliðine 1999 -2005 tarihleri arsýnda Meclis Baþkan Yardýmcýlýðý 2005 yýlýndan bu güne kadar ise, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý görevini yürütmüþ ve bu gün ise son kez Meclis oturumunda baþkanlýk yaparak görevinden ayrýldý.
Nizip ticaret odasý meclis toplantý salonunda düzenlenen veda törenine Nizip ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý 2. Baþkanlarý Mustafa Doktoroðlu, Bülent Öðüt, Yönetim ve Meclis Üyeleri katýldý.
Düzenlenen toplantýda açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkanýmýz Nizip Ticaret Odasýna ve ilçemize hizmet için çýktýðý bu yolda, 19 yýl odaya hizmet vererek görevini tamamlamýþtýr. Bugüne kadar ki sürede çekilen sýkýntýlarý, hüzünleri, mutluluklarý, baþarýlarý hep beraber yaþadýk ve ortak akýl ile hareket ederek sorunlara çözüm bulduk. Bizlerden ayrýlarak Nizip'e daha büyük hizmet vermek için gideceði yolda kendisine baþarýlar dilerim" dedi.
Abdullah Altýnbaþ ise; "1992 yýlýndan bu yana, Nizip Ticaret Odasý'nda görev aldým. Ben Nizip'i çok sevdim. Ticaret Odasý'nda görev yaparken siyaseti bir kenara býraktým ve iþime hiç bir zaman siyaseti katmadým. Çünkü bizim burada bir görevimiz vardý. O görevlerimiz Nizip Ticaretini ve Sanayisini ileriye taþýmaktý, bunu yaptýðýmýza inanýyorum. Yapýlacak olan Genel Seçimlerde Aday Adayý olacaðýmdan dolayý, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý görevimden istifa ediyorum. Görev yaptýðým süre içinde birlikte çalýþtýðýmýz tüm arkadaþlarýma desteklerinden dolayý teþekkür ederim" dedi.
Programýn sonunda NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan Abdullah Altýnbaþ'a bir Plaket takdim edildi.