Tüm Eðitim Çalýþanlarý Sendikasý Nizip Ýlçe Baþkaný Müslüm Kýlýnç oldu. Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü'nde memur olarak görev yapan Müslüm Kýlýnç, Mevcut Baþkan Mustafa Yalçýnkaya'nýn Gaziantep Teç -Sen Ýl Baþkaný olmasý nedeniyle, Nizip Teç -Sen Ýlçe Baþkaný olarak seçildi. Milli Eðitim Müdürlüðü Öðretmen Evinde dün akþam düzenlenen Basýn Toplantýsý'nda Ýlçe Baþkanlýðýný Müslüm Kýlýnç'a devir eden Mustafa Yalçýnkaya þunlarý söyledi."Görevimizin bilincindeyiz, üzerime almýþ olduðum yeni Ýl Baþkanlýðý görevini layýkýyla yerine getirebilmek için gerek ben, gerekse Yönetim Kurulu arkadaþlarým üstün bir gayret içerisinde çalýþacaðýmýza þimdiden söz veriyorum. Teç - Sen Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na Genel Merkez tarafýndan atanan Müslüm Kýlýnç'a görevinde baþarýlar diliyorum" dedi.

Teç - Sen Nizip Ýlçe Baþkaný Müslüm Kýlýnç ise konuþmalarýnda, Ýlçe Baþkaný ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, eðitim camiasý içerinde yapýlan ayrýmcýlýk ve haksýzlýklarýn son bulmasý için, gerek hukuki, gerek idari mücadelemizi sürdüreceðimizin herkes tarafýndan bilinmesini isterim" diyerek sözlerini tamamladý.