Bu baþlýða sürekli Nizip fotoðraflarý atarak gurbette bulunan vatandaþlarýmýzýn Nizip'e olan özlemini bir nebzede olsa gidermiþ olacaðým. Saygýlar...
Bu baþlýða sürekli Nizip fotoðraflarý atarak gurbette bulunan vatandaþlarýmýzýn Nizip'e olan özlemini bir nebzede olsa gidermiþ olacaðým. Saygýlar...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 16:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Çok Güzel resimler kardeþim....
Emeðine saðlýk...
Thalep kardeþ teþekkürler ama senden bir ricam var. PS de renklerle fazla oynama... KAdarj madraj ayarlasan yeterli... bu þekil yaptýðýn düzenlemelerde resim adaamýn gözüne çok yabancý geliyor... Güzelim taþbaþýmdan gýcýk kapýyorum... selametle.. yeni resimler de isteriz...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Est üstad...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
muhteþem resimler gerçekten thalep teþekürler devamýný bekleriz..
waybe zamanýnda az gezmedýk resýmdeký yerlerde
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
KARDEÞ ALLAH RAZI OLSUN RESÝMLER ÇOK GÜZEL ELLERÝNE SAÐLIK.ÇOK ÖZLEDÝM NÝZÝBÝMÝ...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
HERKESÝN BU BAÞLIÐI TAKÝP ETMESÝNÝ TAVSÝYE EDÝYORUM. YARIN ÖZELLÝKLE 23 NÝSAN RESÝMLERÝ VE DEÐÝÞÝK RESÝMLERÝ ATIYORUM....