Bratislavya' da yapýlan "Avrupa Salon Hokeyi Turnuvalarý"nda Ülkemizi temsil eden Nizip Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü Avrupa 3. sü olurken, Nizip Halk Eðitim Merkezi Foklör Kulübü de Gaziantep Ýl Birincisi olmayý baþardý. Baþarýlarýndan ötürü Hacý Öztürk Kahvaltý ve Kebap Salonu Ýþyeri Sahibi Hacý Öztürk tarafýndan Hokey Takýmý ve Folklar Ekibi onuruna bir yemek verildi.
Saat 18.00'de baþlayan yemeðe; Baþarýlý Sporcular, Takým Antrenörü Yýldýrým Beyazýt ve Yöneticileri ile Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Serpolat ve Müdür Yardýmcýlarý Nesimi Kalkan ve Bekir Kýlýç, Hokey Takým Antrenörü Yýldýrým Beyazýt, Ýkizce Ýlköðretim Okulu Müdürü Abdullah Demir ve çok sayýda davetliler katýldý.
Yemekte bir konuþma yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt yaptýðý açýklamada; "Hacý Öztürk Kahvaltý ve Kebap Salonu Ýþyeri Sahibi Hacý Öztürk'e bu jestlerinden dolayý teþekkür ederim" dedi.
Hacý Öztürk ise baþarýlý öðrencilerimizin her zaman yanlarýndayýz. Milli Eðitim Camiasý'ný aðýrlamaktan gurur duyarým" þeklinde konuþtu.
![]()