Nizip Ýmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda; Öðrenci ve Öðretmenlere yönelik düzenlenen "Temizlik ve Hijyen Eðitimleri" konulu toplantý Slâyt eþliðinde gerçekleþti. Temizlik ve Hijyenin önemine deðinilen Eðitim Toplantýsýnda, eðitimciler ve öðrenciler OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk arasýnda karþýlýklý soru-cevaplar þeklinle devam etti. Konu ile ilgili açýklama yapan Ýmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Refik Yýlmaz, OPET ile ortaklaþa yapýlan Eðitim toplantýsýnýn verimli geçtiðini belirterek, bu tür faaliyetlerin devam edeceðini vurguladý.
![]()
OPET' in, "Temiz Tuvalet Kampanyasý" ile "Tuvalet Temizliði ve Hijyen"e dikkat çekmeyi amaçladýðýný belirten OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, "OPET' in 2000 Yýlý'ndan bu yana sürdürdüðü "Temiz Tuvalet Kampanyasý" ile Türkiye çapýnda öncü bir rol oynadýðýný belirtti. Konunun ülke gündeminde yer almasý için, ortak bir bilinç geliþtirilerek, pek çok kurumun da bu alanda çalýþmalar yapmasýný saðladýklarýný kaydeden Nurten Öztürk, þöyle devam etti.
OPET istasyonlarýnda baþlattýðýmýz "Temiz Tuvalet Kampanyasý"ný toplumun her kesimine yaymak için eðitimlerimize devam ediyoruz. Bilinçli toplum ve bilinçli hizmet anlayýþý ile ilerleyen OPET, 10 yýldýr "Temiz Tuvalet Kampanyasý" kapsamýnda, 1 milyonu aþkýn kiþiye eðitim verdi. 37 kiþilik Eðitim - Denetim Ekibi ile 1 buçuk milyon kilometre yol kat ettik. Saðlýklý bir yaþam için, "Tuvalet Temizliði ve Hijyen" büyük bir önem taþýyor. Bu bilincin toplumun geneline yayýlmasý ile gelecek nesillerin daha saðlýklý bireyler olarak yetiþeceðine inanýyorum" diyerek sözlerini tamamladý.
Toplantýya Nizip OPET Bayilerinden Ali Tiryaki ve çok sayýda Öðrenci ve Öðretmen katýldý.
![]()