Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü ile Türkiye Ýþ Kurumu Gaziantep Ýl Müdürlüðü ile gerçekleþtirilen "GAP EYLEM PLANI- 2" çerçevesinde kendi iþini kuracaklara yönelik iþ gücü yetiþtirme eðitimlerinin verilmesi amacýyla Aralýk 2010 tarihinde baþvurularý alýnan "Muhasebe Yardýmcýlýðý, Adli Takip Elemaný, Bilgisayar Bakým ve Onarým Að Sistemleri, Klima Montaj Elemaný ve Ahþap Montaj Elemaný" adý altýnda 5 Kurs açýldý. Konu hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Kýlýç, Kurslara baþvuran kursiyerlerin mülakat sýnavý için belirtilen tarih ve saatlerde Nizip Halk Eðitim Merkezi'nde olmalarýný istedi. Mülakat sonunda seçilen kursiyerlerin listesi ise 4 Mart 2011 tarihinde açýklanacak. Açýlacak olan kurslar ise 7 Mart 2011 tarihinde baþlayacak. "Muhasebe Yardýmcýlýðý Kursu 01 Mart 2011, Adli Takip Elemaný Kursu 01 Mart 2011, Bilgisayar Bakým ve Onarým Að Sistemleri Kursu 02 Mart 2011, Klima Montaj Elemaný Kursu 02 Mart 2011 ve Ahþap Montaj Elemaný Kursu ise 02 Mart 2011 tarihinde açýlacak.
![]()