Nizip'te Yeþilevler Mahallesi Týlfar Yolu üzerinde hizmet vermekte olan "Hindi Üretim Ýstasyonu" 2011 Yýlý Hindi Palazlarý ile adýndan bir hayli söz ettirmeye baþladý. Hindi Üretim Ýstasyonu'nda yetiþtirilen Hindi Palazlarýnýn, aþýlandýðýný belirten firma yetkilileri, ayrýca vitamin takviyelerinin de eksiksiz olarak yapýlarak üreticiye teslim edildiðinin altýný çiziyor. Hindi Palazý satýþý sonrasýnda dahi, müþterisini yalnýz býrakmayan firma yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Hindi Üretim Ýstasyonu, Nizip, Karkamýþ, Birecik baþta olmak üzere birçok Ýl, Ýlçe, Kasaba ve Köylere toptan ve perakende olarak, Hindi Palazý satýþlarýnýn baþarýyla sürdüðü ifade edildi. Çevre illerden yöremize getirilerek satýlan, özellikle Kahramanmaraþ'tan getirilen Hindi Palazlarý'nýn, aþýlarýnýn yapýlmadýðýna dikkati çeken Hindi Üretim Ýstasyonu yetkilileri, bunun da ölüm oranýnýn oldukça yüksek olduðunu söyleyerek vatandaþlara uyarýda bulundu. Ayrýca piyasalarda Amerikan Hindisi diye satýlan ve Ýngiliz ýrký olan Hindi Palazlarýnýn da yeterli boy ve aðýrlýða ulaþmadýðýný kaydeden Firma yetkilileri, bu cins Hindi Palazlarýný alan vatandaþlarýn da maðdur edildiðini ifade ederek, "Hindi Üretim Ýstasyonu'nda birinci kan orijinal Amerikan Hindileri ile müþterinin ihtiyacýna cevap verdiklerini söylediler.