Ofisinden "BÜYÜK BAÞARI"![]()
Nizip Kaymakamý Sayýn Yaþar KARADENÝZ in baþkanlýðýnda kurulan Proje Destek Biriminden Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý Projelerinde büyük baþarý.
Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý tarafýndan toplam bütçesi 15.500.000 TL olan 2010 yýlý Mali Destek Programlarý “Küçük Ölçekli Altyapý Mali Destek Programý” ve “Ýktisadi Geliþme Mali Destek Programý” baþvuru sonuçlarý açýklanmýþtýr.
Açýklanan sonuçlara göre;
Ýktisadi Geliþme Mali Destek Programý kapsamýnda; 2 Kamu Kurumu ve 4 Kobi
Küçük Ölçekli Altyapý Mali Destek Programý kapsamýnda ise 2 proje destek görmeye hak kazanarak ileçimizde toplam 8 proje kabul görmüþtür.
Destek almaya hak kazanan projelerimiz;
>> NÝZÝP KAYMAKAMLIÐI Rumkale-Turizm Yolu Projesi
Proje kapsamýnda: Rumkale-Kamýþlý arasýndaki 4 km yolun asfaltlama çalýþmalarý yapýlacaktýr.
>> NÝZÝP TÝCARET ODASI Güneþ Enerjili Teknolojilerin Kullanýmý ve Kalifiye Eleman Yetiþtirme
Proje kapsamýnda: Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Güneþ Enerjili Teknolojilerin kullanýmý yönünde bir laboratuvar oluþturulacaktýr. Okul öðrencilerine ve Ýþsizlere yönelik meslek edindirme kurslarý düzenlenecektir.
>> NÝZÝP ÝLÇE MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜ Turizm Cenneti Nizip
Proje kapsamýnda: Öðretmen evinde bulunan 40 odanýn tadilat ve tefriþat çalýþmalarý yapýlarak gerekli olan donanýmlar alýnacaktýr. (Tv, Buzdolabý..vs.) Bununla beraber Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü binasýnýn bir katýnda yöresel ev yemeklerinin sunulacaðý bir restoran oluþturulacaktýr.
>> YILDIRIM TARIM ÜRÜNLERÝ Bulgur Üretim Tesisinde Modernizasyon ve Verimlilik Artýþý Çalýþmalarý
Proje kapsamýnda: Bulgur Üretim tesisinde yer alan bazý makine ekipmanlarýn yenilenmesi ve ek makine alýnarak kapasite artýrýmý yapýlacaktýr.
>> SAYINOÐLU SABUN Sabun Üretim Hattýnýn Modernize Edilmesi
Proje kapsamýnda: Sabun üretim tesisinde yer alan makinelerin yenilenmesi saðlanarak modernizasyon saðlanacaktýr.
>> SAFÇELÝK MOBÝLYA Ofis Mobilyalarý üretiminde kapasite artýrýmý ve teknoloji yenileme
Proje kapsamýnda: Firmamýzda yer alan bazý makine ekipmanlarýn yenilenmesi ve ek makine alýnarak kapasite artýrýmý yapýlacaktýr.
>> ASÝL BÜRO MOBÝLYALARI Nizip Sanayisinin Gözdesi: Ofis Mobilyalarý Üretiminde Otomasyon Uygulamalarý Projesi
Proje kapsamýnda: Firmamýzda yer alan bazý makine ekipmanlarýn yenilenmesi ve ek makine alýmý gerçekleþtirilerek kapasite artýrýmý yapýlacaktýr.
>> ÝL ÖZEL ÝDARESÝ Zeugma turizmin yeni markasý
Proje kapsamýnda: Zeugma alanýna Turistlere yönelik satýþ noktalarýnýn da bulunduðu sosyal içerikli bir tesis yapýlacaktýr
Kaynak...