![]()
"Vergi Haftasý" nedeniyle Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve beraberindekiler, ilk olarak Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý'ný ziyaret etti. "Vergi Haftasý"ný kutlayan, Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Mehmet Kýlýçparlar, düzenli olarak ödenen verginin her kuruþu, bize hizmet olarak geri dönüyor" diyerek verginin önemine deðindi. 28 Þubat 2009 tarihi itibariyle mevcut olmayan veya motorlu taþýtlar vasfýný yitirmiþ 1998 model ve daha eski araçlar hakkýnda da bir hatýrlatma yapan Kýlýçparlar þöyle devam etti.Trafik tescil kuruluþlarý tarafýndan taþýtýn mevcut olmadýðý halinde bu zamana kadar ödenmemiþ motorlu taþýtlar vergisinin aslýnýn 1'de 4'dünü ödemeleri halinde kalan vergi aslý gecikme zammý gecikme faizi cezalarý ve karayollarý trafik kanunun 116. maddesine istinaden tescil plakasýna kesilen trafik idari para cezalarýnýn tamamýnýn tahsilinden vazgeçilecek. Bu araçlarla ilgili kiþilerin yapacaðý iþlemler için hiçbir takipçiye þahsa ve kuruma gerek yok. Araç sahipleri, üzerinde devri olan araç evraklarýyla Nizip Maliye Müdürlüðü'ne baþvurmalarý halinde gerekli bilgilendirme yapýlacak" diye konuþtu.
Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve beraberindekiler saat 15.00'te ise Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý'ný geçerek Yönetim Kurlu Baþkaný Mehmet Özyurt'u ziyaret etti. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Karabacak ve Bülent Öðüt ile Genel Sekreter Serpil Gündoðdu tarafýndan karþýlanan Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ile Oda Yönetimi bir süre karþýlýklý sohbet etti. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurlu Baþkaný Mehmet Özyurt ise yaptýðý açýklamada "Vergi Haftanýzý kutluyorum. Nizip Ticaret Odasý Yönetimi olarak Nizip Vergi Dairesi'nin manevi olarak her zaman yanlarýndayýz" diye konuþan Mehmet Özyurt, vergi ödemenin vatandaþlýk görevi olduðunu kaydetti.
![]()