Konu hakkýnda bir açýklama yapan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Müdürü Halil Kendirci, Milli Eðitim Bakanlýðý Personel Genel Müdürlüðü'nün "Toplam Kalite Yönetimi Uygulamalarý" ve "Ödül Yönergesi" doðrultusunda Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü Kalite Kurulu'nun yaptýðý deðerlendirmeler sonucunda 2010-2011 Eðitim Öðretim Yýlý'nýn kurum bazýnda Gaziantep'in En Kaliteli Okulu, Ekip bazýnda da ilin 2. kaliteli ekibi seçildiðini söyledi. Kurum olarak ilk baþvurumuzda bu sonucun alýnmasý tüm ekibimizi sevindirmiþtir" diye konuþan Okul Müdürü Halil Kendirci sözlerine þöyle devam etti. Ýl kalite kurulu okulumuzun 3 yýlda geldiði noktaya incelemiþ olup, bu incelemelerde okulun yönetimi, okulun kazandýðý SBS baþarýlarý, sportif, kültürel baþarýlarý, okulun stratejik planý, öðrenci, personel, veli memnuniyetleri, eðitim süreçleri, vizyonu, misyonu, okul aile birliði çalýþmalarý, yapýlan proje çalýþmalarý ve okulun teknoloji yapýsý incelenerek karar vermiþtir. Okulumuzun 3 yýl önceki durumu ve þu anki durumu arasýnda mukayese ederek okulumuzu bu ödüle layýk görmüþlerdir. Bu baþarý bir ekip iþidir. Okulumuz ekibini oluþturan öðrencilerimize, öðretmenlerimize, idareci arkadaþlarýma, velilerimize, okulun diðer personellerine, okul aile birliði yönetim kuruluna ve bizlerden hiçbir zaman desteðini esirgemeyen Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüze ve ekibine çok teþekkür ederim.