![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü'ne baðlý Çim Hokeyi Takýmý, 23 Þubat 2011 Çarþamba günü yapýlacak "Avrupa Þampiyonasý"nda Türkiye yi temsil etmek üzere Slovakya'ya gidecek. Slovakya yolcusu Çim Hokeyi Takýmýna, Nizip Kaymakamlýðý tarafýndan bir moral yemeði verildi. Dün akþam saat 19.00'da Altýn Sofra'da verilen moral yemeðine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Hokey Federasyon Baþkaný Sadýk Karakan, Gaziantep Ýl Gençlik ve Spor Müdürü Nuri Öçal, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Halk Eðitimi Merkezi Suna Sertpolat, Spor Kulübü Yöneticileri, Takým Antrenörü Yýldýrým Beyazýt ve sporcular katýldý.
Yemekte bir açýklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Türkiye, Gaziantep ve Nizip'i temsil etmek üzere Slovakya'ya gidecek olan Çim Hokeyi Takýmýmýzý kutluyor, "Takým Yöneticilerini, Antrenörünü ve Takým oyuncularýný tebrik ediyorum" dedi.
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise konuþmasýna; "Elde edilen bu baþarý, bizleri memnun etmiþtir" diyerek sözlerine baþladý. "Nizip Belediyesi olarak, eðitim ve sportif faaliyetler konusunda her zaman destek verdik ve desteklerimiz devam edecektir diye konuþan Baþkan Akdoðan, 23 Þubat'ta Slovakya'da yapýlacak karþýlaþmalarda, Nizip'i, Gaziantep'i ve her þeyden öte Türkiye'yi temsil edecek olan Takýmýmýza baþarýlar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladý.
Yemek sonrasý Federasyon Baþkaný Sadýk Karakan tarafýndan gecenin anýsýna, Takým Antrenörü Yýldýrým Beyazýt ve Takým Oyucularýna birer Sitik ve Hokey Topu verildi.
![]()