AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmazý ziyaret etti. Geçtiðimiz günlerde yapýlan Nizip Ziraat Odasý seçiminde Oda Baþkaný olarak seçilen Sýdýk Durmaz'ý ziyaret eden Milletvekili Sarý ve Baþkan Akdoðan, hayýrlý olsun temennisinde bulundular. Nizip Ziraat Odasý'nýn her zaman yanlarýnda olduklarýný söyleyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, "Ankara'da, Gaziantep'te ve Nizip Belediyesi'nde odamýza ne lazýmsa, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacaðýz" dedi. Nizip'te yapýlacak yeni hizmetler konusuna deðinen Milletvekili Sarý, Nizip'te 5 okul daha yapýlacaðýný, köylerdeki tüm eksikliklerin giderileceðini söyleyerek; "Destek verdiðiniz sürece, beraberliðimiz devam ettiði sürece bu hizmetlerimiz devam edecektir" þeklinde konuþtu.

Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz ise; "Bundan böyle, yepyeni bir Ziraat Odasý'yla hizmet vereceðiz" diyerek konuþmalarýna baþladý. Ziraat Odasý olarak, tüm kamu kurum ve kuruluþlarla iç içe barýþýk olarak çalýþacaklarýnýn altýný çizen Oda Baþkaný Sýdýk Durmaz konuþmalarýna þöyle devam etti. Muhtarlarýmýza büro sözü verdik, þuan odamýz içinde bulunan bir odayý onlara tahsis ettik. Muhtarlarýmýza destekleme dosyalarýný odada vereceðiz. Eðitim ve bilgilendirme seminerlerini daha sýk yapacaðýz ve Gaziantep'te yapýlan fuarlarda stant açacaðýz. Nizip'e baðlý köylerde cenazeler olduðunda taziye çadýrý, bununla birlikte, çay yemek ve ihtiyaçlarýný da biz karþýlayacaðýz. Fakir olanlara yönelik ileriki tarihlerde oda olarak çiftçimizin hizmetini sunmak üzere iþ makineleri alacaðýz ve yaz aylarýnda tüm köylerimiz kendi aracýmýzla ilaçlanmasý için imkân tanýyacaðýz" dedi. Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz son olarak; "Bana oy veren de, vermeyen de baþýmýn tacýdýr. 17 bin Üyemiz var, Nizip Ziraat Odasý çiftçilerimizindir" dedi

Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise, "Ziraat Odasý hepimizin Odasýdýr" dedi. Nizip Belediyesi olarak, Nizip Ziraat Odasý'na her türlü desteði vereceklerini kaydeden Baþkan Akdoðan, tüm yürekliliðimle burada söz veriyorum, Nizip Ziraat Odasý'na ne lazýmsa elimizden geleni yapacaðýz. Bu bir yarýþtýr ve bu yarýþý da Sýdýk Durmaz kazandý" diyerek yeni Oda Baþkaný Sýdýk Durmaz' a, görevinde baþarýlar dilediðini ve Nizip Halkýna ve çiftçilere hayýrlý olmasýný temenni etti.

Milletvekili Sarý, Baþkan Akdoðan'ýn yaný sýra Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz, Ziraat Odasý Meclis Baþkaný Doðan Aslan, Mahalle ve Köy Muhtarlarý ile çok sayýda çiftçinin katýldýðý program, Nizip Ziraat Odasý Cevdet Alkan Toplantý Salonu'nda saat 14.00'te yapýldý.