Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürlüðü'ne atanan ve ayný zamanda Eðitim Fakültesi Dekanlýðý görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Özaslan'ý makamýnda ziyaret ederek hayýrlý olsun dileklerinde bulundu.
Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Özaslan yaptýðý açýklamada, Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu'nun saðlýk nedenlerinden dolayý görevinden ayrýlmak zorunda kaldýðýný söyledi. Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürlüðü görevini vekâletten yürüttüðünü belirten Özaslan, yeni dönemde hedefimiz Nizip Eðitim Fakültesi'ni ve Nizip Meslek Yüksek Okulu'nu eðitim açýsýndan en üst seviyeye getirmek olacaktýr. Bu baðlamda öðretim üyesi eleman sayýsýný artýrmamýz gerekiyor" dedi. Bununla ilgili Rektörlükten baðlantý kuracaklarýný belirten Mehmet Özaslan, Nizip Meslek Yüksek Okulu'nun ulaþým sorunlarýyla ilgili gerek Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, gerek Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ile sürekli irtibat halinde olduklarýný söyleyerek, ulaþým sorununun en kýsa zamanda çözüleceðine inandýðýný kaydetti.
NRT Yönetim Kurlu Baþkaný Osman Alpaslan ise her zaman Nizip Meslek Yüksekokulu ve Okul Öðrencilerinin yanlarýnda olduklarýný söyleyerek, Okul Müdürü Mehmet Özaslan'a hayýrlý olsun temennisinde bulundu.
![]()