Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep ve Nizip teþkilatýnýn ardýndan Demokrat Parti Nizip Ýlçe teþkilatýnda istifalar geldi. Demokrat parti Nizip ilçe Baþkaný Faruk Yalçýn, Yönetin Kurulu Üyeleri Mehmet Kýlýç, Seyit Ahmet Çoban, Mehmet Uçar Koparan, Mehmet Kaplan, Mehmet Doðan, Ahmet Yanýk, Çetin Yýlmaz, Hacý Delibalta,Gençlik Kollarý Baþkaný Mehmet Þahan görevlerinden istifa ettiler. Demokrat parti Nizip ilçe Baþkaný Faruk Yalçýn "Demokrat Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðý görevimden, gördüðüm lüzum üzerine istifa ediyorum" dedi. Parti Binasýnda düzenlenen Basýn açýklamasýnda bir konuþma yapan Faruk Yalçýn; "Bu yolda benimle çalýþan tüm arkadaþlarýma teþekkür ediyorum" dedi. Gerek Demokrat Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðým döneminde, gerekse partide bulunduðum süre içerisinde birçok aktif çalýþmalar yaptýðýmýza inanýyorum" diye konuþan Faruk Yalçýn, bu günlerde beni yalnýz býrakmayan tüm arkadaþlarýma teþekkür ediyor, haklarýný helal etmelerini istiyorum" dedi. Partiden ayrýlmadýðýný belirten Faruk Yalçýn, sadece Ýlçe Baþkanlýðý görevinden istifa ettiðini belirterek, ayný özveri ve hevesle çalýþmalarýna devam edeceðinin altýný çizdi.
![]()