Nizip garip mi? sahipsiz mi? sizce neden nüfusu yüzbine yakýn olan Nizip bu hallerde sahipsizlikten mi ? yoksa garibanlýðýndan mý? önce Nizip, baraj olma sýfatýný bireciðe kaptýrdý sonra buradan çýkarýlan paha biçilemeyecek deðerdeki o güzelim mozaikler gaziantep’e götürüldü ve normal bir müze dünyanýn en büyük ikinci mozaik müzesi oldu bu iþten kim karlý çýktý gaziantep ve ileri gelenleri sözde Nizip’te açýk hava müzesi yapýlacaktý var ama ne derece yeterli bir zamanlar buraya otel yapýlacaktý noldu yok baraj yapanlar kendi tarafýna gören varmý bilmiyorum ama plajýndan tutunda her türlü sosyal imkanlara sahipler peki neden bunlar bizim tarafa yapýlmýyor çünkü sahipsiz bir Nizip var oysa bir plaj yapýlsa yeni spor alanlarý oluþturulsa fenamý olur bu imkanlar van gölü ve atatürk barajýnda bile var. biz elimizdekinin kýymetini bilmiyoruz Nizipte yat turu düzenliyordu kasým usta il özel idare þimdide o iþe el attý bildiðim kadar kasým usta Nizipli, Nizipte Nizipli olmazsa Nizip ne olur. ben Nizipliyim ama elimden birþey gelmiyor büyüklerimiz ne yaparsa onu görüyoruz... saygý ve sevgilerimle allaha emanet olun..

Gönderen mustafabilici

Yorumlayan: obirturka tarih 07.01.2007
bende katýlýyorum ben milliyetçi bir insaným dünyada türkiye, türkiyede gaziantep, gaziantep te Nizip tek Nizip e sahip çýklaým

--------------------------------------------------------------------------------
Yorumlayan: menzilgülü tarih 07.01.2007
yýllar geçsede Nizip ayný çerçevede hiç bir deðiþiklik yok þeklen olabilir ama fikren yok olmaz da Nizipli Nizip te yatýrým yapmazsa gider istanbul larda bu iþi yaparsa ne olur hiç bir þey olmaz kimse kusura bakmasýn...