Nizip Çalýþtayý "Ýþsizlikle Mücadele Eylem Planý" çerçevesinde; Gaziantep Ticaret Odasý, KOSGEB Gaziantep Müdürlüðü ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile "KOBÝ' ler de Üst Düzey Yönetici, Lider Geliþtirme, Kurumsallaþma ve KOSGEB Ýþbirliði Güç Birliði Destek Programý" konulu seminer düzenlendi. Saat 14.00' te Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu'nda yapýlan, Seminerde Gaziantep ABÝGEM Uzmaný Tamer Aðar ve KOSGEB Uzmaný Cuma Delioðlu tarafýndan katýlýmcýlara Ýþ Yaþamýnýn en önemli unsurlarýndan biri olan, "Yönetim ve Liderlik Kavramý" hakkýnda sunum yapýldý. Gaziantep ABÝGEM Uzmaný Tamer Aðar, katýlýmcýlara bir liderin sahip olmasý gereken nitelik ve yetkinlikler konusunda geniþ bilgiler verdi. Seminer kapsamýnda eðitim öncesi ve eðitim sonrasý davranýþ deðiþiklikleri yaratmak ve ayrýca KOSGEB' in Kobilerde iþbirliði - güç birliði kültürünün geliþtirilmesi adý altýndaki yeni destek programýnýn tanýtýmý yapýldý. Seminere Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Doktoroðlu ve iþletme sahipleri katýldý.