Yaþamasý için Kemik Nakli ameliyatý olmasý gereken 2 yaþýndaki Bekir Eren Kýlýç'ýn dramýný ekranlara getirmiþtik. Henüz 1 yaþýný bile doldurmadan yakalandýðý Kemik Kanseri hastalýðý için tedavi olmasý gereken 2 yaþýndaki Bekir Eren Kýlýç'ýn babasý Cuma Kýlýç, oðlunun 1 yýllýk tedavi süreci içinde nakit paraya ihtiyacý olduðunu açýklamýþtý. NRT izleyenlerini gözyaþlarýna boðan haberimiz üzerine isminin açýklanmasýný istemeyen Nizipli bir Hayýrsever vatandaþ ise 300 TL para yardýmýnda bulundu. Nizipli olmasýna raðmen Gaziantep'te bir Ýplik Fabrikasý'nda asgari ücret karþýlýðýnda çalýþtýðýný söyleyen baba Cuma Kýlýç, babasýndan geriye kalan evini satarak Kemik Kanseri olan oðlunun tedavisi için harcadýðýný, tek umudunun ise, Ankara'dan gelecek sevinçli bir haber olduðunu söylemiþti. 2 yaþýndaki Bekir Eren Kýlýç'ýn yaklaþýk 1 yýl sürecek tedavisi boyunca aylýk 1000 TL gerekli. "Ne olur oðlumu bu acýdan kurtarýn ve yardým edin" Çareyi televizyona çýkmakla buldum" diye konuþan Fedakâr baba Cuma Kýlýç, Cumhurbaþkaný Abdullah Gül ve Baþbakan Recep Tayip Erdoðan olmak üzere AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'dan yardým bekliyorum" diyerek duygularýný dile getirdi. Para yardýmýný alan Baba Cuma Kýlýç, yardýmlarýn devamýný bekliyorum. Allah herkesten razý olsun dedi.