Nizip Ýmam Hatip Lisesi Çevre Koruma Kolu Öðrencileri Ýstanbul Alaþehir Belediyesi Koruma ve Kontrol Müdürlüðü tarafýndan 22 Nisan 2010 ila 30 Aralýk 2010 tarihleri arasýnda "Ataþehir Tane Tane Kapak topluyor, Adým Adým Engelleri Aþýyor" kampanyasýna katýldý. Ýmam Hatip Lisesi Öðrencileri, kampanya çerçevesinde topladýklarý 25 Bin pet þiþe kapaðýyla, hem doðayý korudu, hem bir engelli çocuða tekerlekli sandalye kazandýrdý. Fevkani Mahallesinde ikamet eden 13 yaþýndaki Cemile Lebe' nin Tekerlekli Sandalyesi düzenlenen bir törenle teslim edildi. Törene Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar ile Abdullah Daðlý, Ýmam Hatip Lisesi Müdürü Refik Yýlmaz, Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ve Ýmam Hatip Lisesi Çevre Koruma Kolu Baþkaný Aysel Kalkan katýldý. törenle teslim edildi. Törende konuþan Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, bu davranýþýn herkese örnek teþkil etmesi gerektiðini belirtirken, Ýmam Hatip Lisesi Çevre Koruma Kolu Öðrencilerine ve rehber öðretmenlerine bu duyarlý davranýþlarýndan dolayý teþekkür etti. Nizip Ýmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Refik Yýlmaz ise, öðrencilerine ve Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt'a katkýlarýndan ve duyarlý davranýþlarýndan dolayý teþekkür etti. Ýmam Hatip Lisesi Çevre Koruma Kolu Baþkaný Aysel Kalkan, "Bu tür kampanyalara tüm öðrencilerimizi davet ediyorum" dedi. Bundan sonrada bu tür çalýþmalarýn devam edeceðini hatýrlatan Aysel Kalkan, konunun ehemmiyetine deðindi.
![]()