Nizip Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nda, çok amaçlý salon açýlýþý yapýldý. Çok Amaçlý Salonun açýlýþ kurdelesi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Okulu ve Okula Çok Amaçlý Salon yaptýran Hayýrsever Ýþ Adamý Bilal Çeker tarafýndan kesildi. Açýlýþ konuþmasýný yapan Okul Müdürü Halil Kendirci, Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nun 2007 Yýlýnda Hayýrsever Ýþadamý Bilal çeker tarafýndan yaptýrýldýðýný ve 26 Derslikli olarak eðitim öðretime baþladýðýný ifade etti. 38 Personel ve 975 Öðrenciyle eðitim öðretime devam ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Kendirci þunlarý söyledi. Okulumuz açýldýðý günden bugüne kadar birçok alanda baþarý göstermiþ ve göstermeye devam edecektir. Öðrencilerimize, öðrenci velilerimize daha güzel bir ortamda toplantýlarýna saðlamak adýna yapýlan bu çok amaçlý salondan dolayý maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Hayýrsever Ýþadamlarý Seyit Çeker ve Bilal Çeker Beye teþekkür eder, saygýlar sunarým" dedi. Yapýlan konuþmanýn ardýndan Kaymakam Karadeniz, Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ile birlikte Hayýrsever Ýþadamý Bilal Çeker'e birer Plaket takdim edildi. Törende birer konuþma yapan Kaymakam Karadeniz ve Milletvekili Mehmet Sarý, Eðitim ve Öðretime katkýlarýndan dolayý Ýþadamlarý Seyit Çeker ve Bilal Çeker'e teþekkür ettiler. Ýþadamý Bilal Çeker; "Bizler için en büyük ödül, okullarýmýzýn ilçe adýna elde etmiþ olduklarý baþarý ve derecelerdir. Baþarý neredeyse, Bilal Çeker oradadýr. Biz katkýlarýmýzý baþarýlý olan ve baþarý yolunda yol kat edenlerle paylaþmaya devam edeceðiz" dedi. Açýlýþ Töreni, yapýlan konuþmalarýn sonunda Müzik Öðretmenlerinin hazýrladýðý Müzik Dinletisi" ile son buldu.