![]()
AK parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.
Sarý, ziyareti sýrasýnda Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan ile görüþtü, okul hakkýnda bilgi aldý, kampüsteki öðrencilerin sorunlarýný dinledi.
Öðrenciler, ulaþýmda ve saðlýkta yaþadýklarý sorunlarý dile getirdi.
Milletvekili Sarý, öðrencilerin sorunlarýna çözüm bulmak ve rahat bir þekilde eðitimlerini sürdürmelerini saðlamak amacýyla ellerinden geleni yapmaya hazýr olduklarýný belirtti.
Sarý, ziyaretinin amacýnýn okulla ilgili eksiklikleri ve öðrencilerin sorunlarýný yerinde tespit etmek olduðunu belirtti.
Nizip Meslek Yüksekokulu'nun yeni kurulduðunu, bu nedenle kampüste bazý eksiklikler olabileceðini ifade eden Sarý, þöyle konuþtu:
''Ama imkansýzlýklarý imkana çevirmek, öðrencilerimizin daha rahat eðitim görmeleri ve evlerine daha rahat gitmelerini saðlamak için çalýþýyoruz. Bizler geleceðimizin yarýnlarý olan öðrencilerimiz için uðraþýyoruz. Onlarýn en modern mekanda eðitim görmeleri için çaba sarf ediyoruz. Hükümet olarak bizler eðitime, öðretime ve geleceðimiz olan öðrencilerimize sahip çýkacaðýz.''
![]()