03 ve 05 Aralýk 2010 tarihleri arasýnda Aydýn Ýli'ne baðlý Didim Ýlçesi'nde düzenlenen 21 Yaþ altý Bayanlar Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý Müsabakalarý'nda baþarý elde eden bayan sporcularýmýza ödül verildi. Saat 11.00 de Kaymakamlýk Toplantý Salonu'nda düzenlenen Ödül Töreni'ne Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Takým Antrenörü Yýldýrým Beyazýt ile baþarýlý sporcular katýldý. Ödül Töreni'nin açýlýþ konuþmasýný yapan Kaymakam Karadeniz, öðrencileri tebrik ederek baþarýlarýnýn devamý diledi. Her zaman sporun ve sporcunun yanýnýzdayýz diye konuþan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise, Aydýn Didim'de elde edilen baþarý bizleri onurlandýrmýþtýr. Bu nedenle baþarýda emeði geçen herkesi tebrik ediyorum" þeklinde konuþtu. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan baþarýlý sporculara birer Baþarý Belgesi ve yaný sýra birer Eþofman Takýmý hediye edildi. 21 Yaþ altý Bayanlar Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý Müsabakalarý'na katýlarak baþarý elde eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü'ne baðlý ve Takým Antrenörlüðünü ise Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Beden Eðitimi Öðretmeni Yýldýrým Beyazýt'ýn yaptýðý, Salon Hokeyi Takýmýmýz Türkiye Þampiyonasý olmuþtu. Rakiplerini farklý skorlarla yenmeyi baþaran takýmýmýzdaki; "Þengül Özdere, Perihan Küçükkoç ve Ýpek Karayýlan adlý 3 bayan sporcumuz da Milli Takýma seçildi. 10 -14 Ocak 2011 tarihlerinde 3 sporcumuz Ýtalya'da yapýlacak olan Avrupa Þampiyonasýna katýlacak.

http://www.nizip.com/gallery/nresimler/haber/7385.jpg