TÜMSÝAD Nizip Þubesi Ýlk Genel Kurulu'nu Yaptý
Kýsa adý TÜMSÝAD olan Tüm Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði Nizip Þubesi 1. Olaðan Genel Kurulunu 11 Temmuz 2010 Pazar günü yaptý. Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonu’nda yapýlan 1. Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 1 dakikalýk Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþladý. Tüm Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði 1. Olaðan Genel Kuruluna Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, TÜMSÝDAD Kurucu Genel Baþkaný Mehmet Yýldýrým ve Üyeler katýldý. Genel Kurulun açýlýþ konuþmasýný yapan TÜMSÝAD Nizip Þube Baþkaný Kasým Böler, kurulduðu günden bu yana Nizip’te yapýlan faaliyetler konusunda geniþ bilgiler verdi. Þube baþkaný konuþmasýnda, bundan bir süre önce Nizip’te Akevler Semtinde gün ýþýðýna çýkarýlan Mozaiklerin Gaziantep’e götürülmesi kararýnýn yanlýþ olduðunu savunarak, geçmiþi tarih kokan Ýlçemizin birçok medeniyete þahit olduðunu söyledi. Nizip’te ortaya çýkan tarihi eserler Nizip’te sergilenmelidir þeklinde konuþan Þube baþkaný, Mozaiklerin Nizip’te oluþturulacak Müzede kalmasý yönünde baþlatýlan giriþimlerin sonuçsuz kalmayacaðýna inandýðýný kaydetti. TUMSÝAD kurucu Genel Baþkaný Mehmet YILDIRIM ise yaptýðý konuþmasýnda Akevler Mozaikleri’nin Nizip’te kalmasý hususunda genel merkez olarak sonuna kadar Nizip’e destek vereceklerini belirtti. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan baþlayan Tüm Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði 1. Olaðan Genel Kuruluna tek liste halinde gidildi.yapýlan genel kurulda Yönetim ve denetleme kurullarý þöyle oluþtu.
Yönetim Kurulu Asil Üyesi
01 Kasým BÖLER
02 Orhan BUDAK
03 Halil ÜNAL
04 M. Þefik EKMEKÇÝ
05 M. Akif SEZER
06 Mehmet GÜMÜÞ
07 M. Þerif DAÐLI
Yönetim Kurulu Yedek Üyesi
01 Mustafa KAYA
02 Ýbrahim BÖLÜKBAÞI
03 Ali KAYA