Konuya ilþkin bir açýklama yapan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, Açýk Öðretim Lisesi ve Mesleki Açýk Öðretim Lisesi’ne kayýtlý olup, Öðrencilik durumu aktif, donuk ya da silik olan ve 17 yaþýný dolduran Öðrencilerin 3. Dönem Kayýt Yenileme Ýþ ve Ýþlemlerinin 21 Haziran da baþladýðýný söyledi. 02 Temmuz 2010 Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek olan Kayýt Yenileme Ücretinin ise Ziraat Bankasý, Halk ya da Vakýfbank’tan birine yatýrýldýðýna dair Banka Dekontunun Nizip Halk Eðitim Merkezi’ne ibraz edilmesi gerektiðini kaydeden Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, ancak öðrencilerimiz Kayýt Yenileme ücretini Bankaya yatýrmadan önce bizimle irtibata geçerek, þartlarý teyit ettirmeleri gerektiðini hatýrlattý. Kayýt Yenilemesini yaptýran Öðrencilerin ise en geç 08 Temmuz 2010 tarihine kadar ders seçimlerini internet ortamýndan yapmalarýný ve sýnav giriþ adreslerini güncellemelerini isteyen Nesimi Kalkan, Üçüncü Dönem Sýnavlarýnýn 07 ve 08 Temmuz tarihlerinde yapýlacaðýný kaydetti. Kayýt Yenileme Ýþ ve Ýþlemlerinin son güne býrakýlmamasýnýn altýný çizen Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, eski Ders Kitaplarýnýn ise tekrar Nizip Halk Eðitim Merkezine teslim edilmesini söyledi.
Kaynak NrtMedya