Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, 2009 -2010 Eðitim Öðretim Yýlýný baþarýyla geride býrakmanýn mutluluðunu yaþýyoruz dedi. Uzun bir çalýþma döneminden sonra bugün baþladýðýnýz yaz tatili, öðrencilerimiz ve öðretmenlerimiz için dinlenme dönemi olacaktýr diye konuþan Milletvekili Mehmet Sarý þöyle devam etti. Bilindiði gibi, insan hayatýndaki en önemli dönemlerden birisi, okul dönemidir. Eðitim ve Öðretim yýllarý bizleri vatana millete topluma faydalý bireyler olarak yetiþtirme noktasýndaki en önemli zamandýr. Sevgili öðrenciler; sizler gelecekte çok önemli görevler üstleneceksiniz. Bu dönemde yaptýðýnýz Eðitim Öðretim çalýþmalarý, zaman zaman sizlere aðýr gelebilir. Ancak bunlarýn karþýlýðýný gelecekte sizlere, aileniz ve ülkemize baþarý olarak yansýyacaktýr. Bu nedenle, uzun tatil dönemini dinlenerek, yeni öðretim yýlýna daha güzel hazýrlanarak, geçmiþteki eksiklerin farkýna varýp, onlarý telafi etmek için deðerlendirilmesi düþüncesiyle, tüm öðrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyorum. Uzun bir çalýþma dönemini geride býrakan ve gençliðimizin baþarýlý bir nesil olarak yetiþmesi için tüm çaba ve gayretleri gösteren bütün öðretmenlerimizi de kutluyor ve aileleriyle birlikte güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.
Kaynak NrtMedya