Okullarýn Yaz Tatiline girmesine sayýlý günler kalasýya hazýrlanan “Yýlsonu Gecesi Etkinlikleri” devam ediyor. Bu kapsamda hazýrlanan “Yýlsonu Gecesi”nde bu defa Nizip Anaokulu Öðrencileri yer aldý. 12 Haziran 2010 Cumartesi günü Belediye Nikâh ve Düðün Salonu’nda saat 20.00 baþlayan “Nizip Anaokulu Yýlsonu Gecesi” 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþladý. Ýlginin yoðun olduðu geceye Okul Müdürü Nadide Alkandaðý, Okul Öðretmenleri ve Öðrenci Velileri katýldý. Nizip Anaokulu’nun hazýrladýðý gecenin açýlýþ konuþmasýný yapan Okul Müdürü Nadide Alkandaðý, 2009 -2010 Eðitim Öðretim Yýlýný geride býrakmanýn mutluðunu ve hüznünü bir arada yaþýyoruz. Bu vesile ile bu gece bizleri yalnýz býrakmayan herkese teþekkür ediyor, iyi eðlenceler diliyorum dedi. Sine vizyon gösterisi eþliðinde yapýlan konuþmalarýn ardýndan 05 ve 06 Yaþ Grubu Minikler sahneye çýkarak hazýrlamýþ olduklarý gösterilerle izleyenleri adeta mest etti. Müzik eþliðinde dans eden minikler keyifli anlar yaþatýrken, geceye ilginin yoðun olduðu gözlendi.
Kaynak NrtMedya