Türkiye Büyük Millet Meclisinin 90. Yýlý münasebetiyle düzenlenen “Þehide Mektup” konulu Kompozisyon Yarýþmasý’nda Ýlçemiz Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi Öðrencisi Nurdan Taþ, Türkiye Birincisi oldu. Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyatý Öðretmeni Mustafa Çelik ve Müdür Yardýmcýsý Yalçýn Yaþar rehberliðinde Kompozisyon Yarýþmasýna hazýrlanan 10. Sýnýf Öðrencisi Nurdan Taþ’ýn elde etmiþ olduðu baþarý nedeniyle Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Toplantý Salonu’nda Belge Takdim Töreni yapýldý. Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz Baþkanlýðý’nda yapýlan Belge Takdim Töreni’nde Baþarý Sahibi Öðrenci Nurdan Taþ, Türk Dili Edebiyatý Öðretmeni Mustafa Çelik ve Müdür Yardýmcýsý Yalçýn Yaþar’a birer Baþarý Belgesi verildi. Ödül Törenine Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar katýlýrken, programýn açýlýþ konuþmasýný Kaymakam Karadeniz yaptý.Nizip Kaymakamý Karadeniz konuþmasýnda; Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü’nün 2009 -2010 Eðitim Öðretim Yýlý’nda Soysal ve Sportif faaliyetlerde baþarýlý bir yýlý geride býraktýklarýný belirtti. Ýlçemiz Öðrencilerinden Nurdan Taþ’ýn katýlmýþ olduðu “Þehide Mektup” adlý Kompozisyon Yarýþmasý’nda elde ettiði bu baþarý bizleri oldukça mutlu etmiþtir, baþarýda emeði geçenleri tebrik ediyor, baþarýlarýn devamýný diliyorum þeklinde konuþtu. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise konuþmasýnda; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 90. Yýlý münasebetiyle düzenlenen Kompozisyon Yarýþmasý’nda Ýlçemiz Öðrencilerinden olan Nurdan Taþ’ýn Türkiye Birincisi olmasý bizlere onur vermiþtir, gurur vermiþtir. Bu nedenle bugün burada bulunmamýz ise bana ayrý bir mutluluk vermiþtir. Bugüne kadar baþarýlarýndan dolayý ödül almýþ Ýlçemizde Eðitim ve Öðretim veren Öðretmen ve Öðrenci arkadaþlarýmýzý, ayrýca Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt’u ve emeði geçenleri tebrik ediyorum dedi.Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi Öðrencisi Nurdan Taþ, yarýþmaya katýldýðý “Þehide Mektup” adlý kompozisyon yazýsýný okuyunca duygulu anlar yaþandý. Türkiye Birincisi Nurdan Taþ’a Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý tarafýndan Baþarý Belgesi ve Buket takdim edildi. Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan ise Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardýmcýsý Yalçýn Yaþar ve Türk Dili Edebiyatý Öðretmeni Mustafa Çelik’e birer Baþarý Belgesi takdim edildi.
Kaynak NrtMedya