Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan düzenlenen “Yýlýn Kaliteli Okulu” Kurumu Deðerlendirmesinde Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Birincilik Ödülüne Layýk Görüldü. Buna göre Kalite Beratý 2009 -2010 Öðretim Yýlýnda düzenlenen En Kaliteli Okul Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu oldu. Milli Eðitim Bakanlýðýnýn her yýl düzenlemiþ olduðu “Yýlýn Kaliteli Kurumu/Okulu Kategorisi’nde yarýþmaya katýlan Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu “Kalite Beratý” ödülüne layýk görüldü. Geçtiðimiz günlerde GAP Bilim Þenlikleri’nde düzenlenen Törende Kalite Beratý alan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu’nun 2009 -2010 Eðitim ve Öðretim Yýlýnda Gaziantep’in En Kaliteli Okulu olarak seçilmesinin sevindirici olduðunu söyledi. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu daha önce 2008 Yýlýnda “En Kaliteli Okul Yarýþmasý” deðerlendirme kriterleri arasýnda; “Yönetim Süreçleri, Organizasyon, Vizyon, Misyon, Stratejik Hedefler, Çalýþan Öðrenci, Öðrenci ve Veli Memnuniyeti, Ekip Çalýþmasý, Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler, SBS, DPY- Bursluluk Sýnavý ve OKS Sonuçlarý, Bina ve Donaným, Teknolojik Geliþmeleri Okulda Uygulama, Genel Baþarý ve Memnuniyet” gibi derecelerle Gaziantep birincisi olmuþtu.
Kaynak NrtMedya