Ali Alkan Ýlköðretim Okulu “Sosyal, Kültürel ve Sportif” faaliyetlerde Gaziantep Ýlinin en baþarýlý Okulu seçildi. Gaziantep’te Özel SANKO Okullarý, Konferans Salonu’nda düzenlenen Ödül Töreni saygý duruþunda bulunulmasý ve Ýstiklal Marþý\'nýn okunmasý ile baþladý. Yapýlan Ödül Töreni’nde Nizip Ýlçe genelinde olduðu gibi Gaziantep Ýl genelinde de gösterdiði baþarýlardan dolayý Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Gören, Müdür Baþ Yardýmcýsý Þahin Aytekin, Türkçe Öðretmenleri Emine Çelik, Dilek Okþar ve Mehmet Ulaþ ile Ali Alkan Ýlköðretim Okulu’nda emeði geçmiþ olan eski Okul Müdürü Müslüm Yalçýn’ a özverili çalýþmalarýndan dolayý Ýl Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý Fikret Atak tarafýndan birer Baþarý Plaketi verildi. SODES destekli “Gaziantep Okuyor” Projesi kapsamýnda Öðretmenler arasýnda düzenlenen “Türk Kültüründe Nevruz” konulu Deneme Yarýþmasýnda Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Türkçe Öðretmeni Emine Çelik Gaziantep Ýl Birincisi oldu. Türkçe Öðretmeni Emine Çelik’in Ödülünü Þehitkamil Ýlçe Kaymakamý Mehmet Aydýn verdi. Kaymakam Aydýn, Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Türkçe Öðretmeni Emine Çelik’i tebrik ederek, baþarýsýnýn devamýný bekliyoruz dedi. Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, yaptýðý konuþmada, Gaziantep\'te Okuma Alýþkanlýðýnýn Kazandýrýlmasý Projesi kapsamýnda birçok çalýþmaya imza attýklarýný belirtti. Proje kapsamda yarýþmalar ve seminerler düzenlendiðini belirten Serin, emeði geçenlere ve düzenlenen yarýþmalarda baþarýlý olan öðrenci, veli ve eðitimcilere teþekkür etti. 2009-2010 Eðitim Öðretim Yýlýnda “Sosyal, Kültürel ve Sportif” faaliyetlerden dolayý Gaziantep Ýl birinciliði kazanan Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Öðrencileri Mehtap Türkan, Naile Nur Bozkurt, Sümeyra Yanýk ve Sevil Yürümez’e de çeþitli hediyeler takdim edildi.2009- 2010 Eðitim Öðretim Yýlýnda Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ise en baþarýlý Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü seçildi. Yapýlan Ödül Töreni’nde Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt’a baþarýlarýndan dolayý Ýl Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý Fikret Atak tarafýndan bir Plaket verildi.
Kaynak NrtMedya