Birecik Ýlçesi’nin en baþarýlý okullarýndan biri olan Birecik Kýz Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda imza günü düzenlendi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü ve ayný zamanda Türkiye Yazarlar Birliði Üyesi olan Birecikli Yazar Mustafa Demir yüzlerce okurun katýldýðý imza gününde “Kelebeklerin Gözyaþlarý” adlý kitabýný imzaladý. Oldukça mutlu olduðunu belirten Yazar Demir; düzenlediði Ýmza Günü”nde, teþvik ve desteklerini esirgemeyen Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Sadettin Bilgin’e bir Plaket verdi. Birecik Kýz Meslek Lisesi Okul Müdürü Salih Korkmaz ve Okul Öðretmenlerine de kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayý teþekkür eden Eðitimci-Yazar Mustafa Demir, kitabýmýn ilk baskýsý çýktýðýnda okuyucunun bu kitabý nasýl karþýlayacaðýný tam olarak tahmin edemiyordum. Çok kýsa bir sürede ve þaþýrtýcý bir hýzla tükenen birinci baský; sizlerin kitabýma ne kadar ilgi duyduðunu gösterdi.Elinizde tuttuðunuz bu baskýda; bir takým yenilikler, eklemeler ve sadeleþtirmeler yapmayý daha uygun gördüm. Bir baþka deðiþiklik ise fotoðraf kullanmam oldu. Öykü ve anlatýlarýn geneliyle ilgili olduðunu düþündüðüm fotoðraflara yer vermeyi uygun buldum. Anlatacak ve anlatýlacak bu yaþam devam ettikçe kelimeler, cümleler, kitaplar hep olacak ve bizi aydýnlatmaya devam edecek. Yeni sözcüklerde ve kitaplarda görüþmek dileðiyle Ýmza Günü’me katýlan herkese teþekkür ederim dedi.
Kaynak NrtMedya